Appareils et accessoires
Roasted Potato Salad
Prép. 10min
Total 1h
8 portion
Ingrédients
-
new potatoes quartered1360 g
-
vegetable oil60 g
-
salt divided1 ½ teaspoon
-
black pepper, ground plus 1 pinch¼ teaspoon
-
red onion115 g
-
celery in pieces (2 in.)85 g
-
parsley, fresh leaves only5 sprig
-
dill, fresh leaves only, plus extra to garnish2 sprig
-
plain yogurt140 g
-
mayonnaise60 g
-
30 g pickle relish, sweetpickle relish, dill30 g
-
cider vinegar15 g
-
Dijon mustard1 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
566 mg
Protides
4 g
Calories
1059 kJ /
253 kcal
Lipides
13 g
Fibre
3 g
Graisses saturées
2 g
Glucides
31 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Summer BBQ
13 Recettes
Canada
Canada
Vous pourriez aussi aimer...
Huli Huli Chicken Skewers
50min
Broccoli and Bacon Bites
1h
Pico De Gallo
15min
Cucumber Salad with Dill and Sour Cream Dressing (TM5)
10min
Sweet Apple Dip
10min
Candied Coffee Pistachio Nuts
1h
Steamed salmon with garlic butter, potatoes & Italian salad
45min
Pil pil sauce
5min
Creamy spinach salmon with couscous
20min
Creamy chicken and broccoli pasta
30min
Caprese Omelette
30min
Easy Beefy Mac and Cheese
20min