Appareils et accessoires
Radish, Carrot and Coriander Salad
Prép. 15min
Total 15min
6 portions
Ingrédients
-
red radishes400 g
-
carrots400 g
-
soy sauce40 g
-
toasted sesame oil15 g
-
rice vinegar40 g
-
olive oil40 g
-
caster sugar1 ½ tsp
-
sriracha sauce1 tsp
-
fresh coriander leaves5 g
-
toasted sesame seeds1 Tbsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
460 mg
Protides
2 g
Calories
572 kJ /
137 kcal
Lipides
10 g
Fibre
3.2 g
Graisses saturées
1 g
Glucides
10 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Thermomix® Cutter
27 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Creamy Feta Dip
5min
Korean Spiralized Cucumber Salad
25min
Fennel Salad with Orange and Pine Nuts
20min
Brazilian-style Beetroot and Carrot Salad
30min
Lemony Apple Cider Vinaigrette
5min
Muhamara dip
30min
Asian Chopped Salad
20min
Almond and Seed Crackers
45min
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50min
Carrot and Chickpea Spread
15min
Aubergine and Lentil Salad
40min
Sumac-spiced Houmous
5min