Appareils et accessoires
Twice-baked Fruit Toasts
Prép. 30min
Total 6h 15min
30 slices
Ingrédients
-
unsalted butter for greasing
-
blanched hazelnuts90 g
-
wholemeal flour120 g
-
plain flour120 g
-
bicarbonate of soda2 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
buttermilk450 g
-
dark brown sugar60 g
-
honey75 g
-
pumpkin seeds65 g
-
medjool dates pitted, thinly sliced75 g
-
raisins50 g
-
dried sour cherries (optionnel)45 g
-
orange finely grated zest only1
Niveau
facile
Infos nut. par 1 slice
Protides
2.9 g
Calories
408 kJ /
98 kcal
Lipides
3.3 g
Glucides
14.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
SNACKS ON THE MOVE!
12 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Cinnamon Stars (German)
1h 30min
Chocolate Beetroot Cake
2h 20min
Sun-dried Tomato and Basil Plait
3h 40min
Grape, Brie and Rosemary Flatbread
2h 5min
Mocha Cake
2h 5min
Lemon and Poppy Seed Battenberg Cake
1h 45min
Cinnamon and Date Twists
50min
Plant Candy Bar Bites
1h 50min
Candied Orange and Almond Chocolate Slice
2h 10min
Upside-down Gingerbread with Pears
1h
Almond Cake with White Chocolate Topping
2h 50min
Apple Crumble Cake
1h 10min