Appareils et accessoires
Twice-baked Fruit Toasts
Prép. 30min
Total 6h 15min
30 slices
Ingrédients
-
unsalted butter for greasing
-
blanched hazelnuts90 g
-
wholemeal flour120 g
-
plain flour120 g
-
bicarbonate of soda2 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
buttermilk450 g
-
dark brown sugar60 g
-
honey75 g
-
pumpkin seeds65 g
-
medjool dates pitted, thinly sliced75 g
-
raisins50 g
-
dried sour cherries (optionnel)45 g
-
orange finely grated zest only1
Niveau
facile
Infos nut. par 1 slice
Protides
2.9 g
Calories
408 kJ /
98 kcal
Lipides
3.3 g
Glucides
14.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
SNACKS ON THE MOVE!
12 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Spiced Nuts with Cranberries
30min
Chocolate Beetroot Cake
2h 20min
Gluten-Free Date, Apple and Walnut Tea Bread
1h
Gluten-free Blondies
1h 20min
Chewy Pistachio Biscuits
45min
Gluten Free Plain Flour
5min
Cranberry and Pistachio Bites
2h 20min
Almond and Coconut Corners
1h 20min
Chocolate, Raisin and Hazelnut Biscuits
35min
White chocolate and cardamom buckwheat cookies
55min
Almond, Coconut and Chocolate Biscuits (No Added Sugar)
35min
Gluten-free Artisan Bread
2h 30min