Mantao Buns with Dairy-Free Pumpkin Soup
TM5 TM6

Mantao Buns with Dairy-Free Pumpkin Soup

5.0 (1 évaluation )

Ingrédients

Mantao Buns

  • 130 g water
  • 20 g sugar
  • 1 tsp dried yeast, active
  • 20 g vegetable oil
  • 250 g wheat flour
  • 1 pinch salt

Dairy-Free Pumpkin Soup

  • 350 g pumpkin cut in pieces (3 cm)
  • 50 g carrot cut in pieces (3 cm)
  • 50 g white onion
  • 2 tsp chicken stock paste, homemade
  • 600 g water
  • 30 g roasted cashew nuts, unsalted

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1014 kJ / 242 kcal
Protides
6 g
Glucides
43 g
Lipides
5 g
Graisses saturées
1 g
Fibre
1 g
Sodium
200 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives