Appareils et accessoires
Thai Green Curry Paste
Prép. 5min
Total 10min
1 jar
Ingrédients
-
fresh coriander roots only10 g
-
shallots50 g
-
garlic cloves30 g
-
fresh galangal (lengkuas)15 g
-
coriander seeds toasted2 tsp
-
cumin seeds toasted2 tsp
-
white peppercorns½ tsp
-
fresh green chillies deseeded15
-
salt1 tsp
-
Thai basil leaves only2 sprigs
-
fresh lemongrass white part only3 stalks
-
kaffir lime zest only, finely chopped2 tsp
-
shrimp paste (belacan)1 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 jar
Sodium
2401 mg
Protides
19 g
Calories
1745 kJ /
417 kcal
Lipides
3 g
Fibre
16 g
Graisses saturées
0 g
Glucides
95 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Asian Flavour Mixes
12 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Thai Green Curry Paste
10min
Beef rendang
6h 20min
Homemade chicken stock powder
1h 35min
Asam pedas ikan (spicy tamarind fish)
40min
Ayam golek (coconut roasted spiced chicken)
3h 20min
Kuih Bingka Ubi (Baked Tapioca Cake)
1h 40min
Ayam kapitan (chicken curry)
45min
Nyonya Chicken Rendang
45min
Nyonya Spice Paste
15min
Rendang ayam nogori (chilli padi chicken rendang)
1h 15min
Ayam Masak Merah (Spicy Tomato Chicken)
1h 25min
Nyonya Steamed Fish
45min