Appareils et accessoires
Lo Mai Gai (Steamed Glutinous Rice With Chicken)
Prép. 15min
Total 1h 15min
8 portion
Ingrédients
-
chicken thigh, boneless and skinless cut in 3 cm cubes200 g
-
sugar (optionnel)2 tsp
-
salt½ tsp
-
light soy sauce adjust to taste2 tsp
-
oyster sauce1 ½ tbsp
-
sesame oil1 ½ tbsp
-
cornflour (starch)1 tsp
-
water plus extra 4 tbsp water2000 g
-
dark soy sauce (optionnel) (see tips)2 tsp
-
Thai glutinous rice rinsed (see tips)200 g
-
hot water or until covered300 - 350 g
-
chicken stock powder2 tbsp
-
sugar1 tsp
-
cooking oil for greasing
-
fresh coriander leaves for garnish
-
fried shallots for garnish
-
chilli sauce for dipping
Niveau
facile
Infos nut. par 8 portion
Sodium
2923.4 mg
Protides
67.4 g
Calories
6010.4 kJ /
1436.5 kcal
Lipides
32.2 g
Fibre
0.3 g
Graisses saturées
5.7 g
Glucides
213.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Nester TM7
30 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Stir Fried Romaine Lettuce with Prawns
Pas d’évaluation
Salt Bread
2h
Rainbow Spiral Yam Mooncake
2h
Sos Pasembur (Mamak Style)
45min
Crystal Sweet Potato Mooncake
1h 40min
Singapore Laksa
55min
Ginisang munggo (Mung bean soup)
Pas d’évaluation
Bao Buns with Pulled Pork in BBQ sauce
3h 10min
Mango Pomelo Sago
1h 30min
Dried Chilli Mee Hoon Kueh
1h 30min
Black Glutinous Rice Dessert (Bubur Pulut Hitam)
3h 30min
Stir-fry Kailan with Oyster Sauce
10min