Appareils et accessoires
Spiralized vegetable crust pizza
Prép. 20min
Total 35min
4 portions
Ingrédients
-
sweet potato ends trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)350 - 400 g
-
parsnip ends trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)350 - 400 g
-
extra virgin olive oil3 tbsp
-
sea salt1 ¼ tsp
-
chickpea (besan) flour2 tbsp
-
canned tomatoes250 g
-
fresh basil leaves only10 g
-
mozzarella (approx. 1 ball), torn into pieces150 g
-
pitted black olive sliced8 - 10
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
1059.9 mg
Protides
11.7 g
Calories
1641.4 kJ /
392.3 kcal
Lipides
31.3 g
Fibre
9.6 g
Graisses saturées
7.1 g
Glucides
45 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Spiralize - Autumn/Winter
16 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
All-in-one chicken dinner (Skinnymixers)
50min
Korean Barbecue Chicken with Rice
45min
French vanilla canelé
49h 5min
Lamb and vegetable purée (first foods)
30min
Tuatua fritters
45min
Cherry Lime Pops
4h 10min
Warming porridge (Skinnymixers)
15min
Ham and Veggie Pasta Salad
25min
Potato bake
1h 35min
Cacao avocado smoothie cups (Toddlers and beyond)
10min
Surf and turf with pink peppercorn sauce (TM6)
45min
Vegan fruity dream (TM6)
5min