Appareils et accessoires
Quick Gochujang (Korean chilli paste)
Prép. 5min
Total 10min
500 g
Ingrédients
-
gochujaru (Korean chilli flakes) ()see Tips)60 g
-
water145 g
-
honey80 g
-
red miso paste180 g
-
sake60 g
-
rice vinegar1 tsp
-
sea salt½ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 500 g
Sodium
7679.4 mg
Protides
28.8 g
Calories
3654.7 kJ /
873.5 kcal
Lipides
21.2 g
Fibre
26.2 g
Graisses saturées
4 g
Glucides
150.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Flavours of Korea
15 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Tempura vegetables
30min
Neapolitan Pizza
4h 35min
Lemonade
5min
Mango and ginger smoothie
5min
Indonesian white spice paste
35min
Bagels
1h 20min
Easy chicken congee with Chinese sausage and mushrooms
35min
Douhua (soft bean curd) with sweet syrup
10h 25min
Basil pesto
10min
Demo Recipe 2 - Quick Steamed Buns
1h
Condensed Milk Dalgona Coffee
10min
Singapore Curry Chicken Noodles
1h