Crispy Parmesan Salmon with Vegetables and Lemon Cream Sauce

5.0 1 évaluation
Prép. 25min
Total 1h
6 portions

Ingrédients

Crispy Parmesan Salmon with Vegetables
  • broccoli florets
    10 ½ oz
  • red onions cut in eighths and divided into individual layers
    7 oz
  • red radishes halved
    7 oz
  • salt divided
    5 pinches
  • olive oil plus extra 3 tbsp for vegetables
    ½ oz
  • Parmesan cheese cut into pieces
    1 ½ oz
  • fresh dill
    5 sprigs
  • fresh parsley, leaves only
    5 sprigs
  • lemon zest only, no white pith
    1
  • unsalted butter room temperature, in pieces
    2 oz
  • panko bread crumbs
    3 oz
  • fresh ground pepper
    2 pinches
  • fresh salmon fillet, skinless boneless (see Tip)
    42 oz
  • Dijon mustard
    4 tbsp
Creamy Lemon Sauce
  • onions halved
    2 oz
  • unsalted butter 1 oz room temperature and 3½ oz cold, diced
    4 ½ oz
  • white wine
    2 oz
  • lemon juice, freshly squeezed
    2 oz
  • salt
    ¼ tsp
  • fresh ground pepper
    2 pinches
  • crème fraîche
    4 oz

Niveau

moyen


Infos nut. par 1 portion

Protides 49.6 g
Calories 3811.1 kJ / 910.9 kcal
Lipides 67.7 g
Fibre 3.2 g
Glucides 25.1 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...