Appareils et accessoires
Snapper with Spiced Oil
Prép. 15min
Total 25min
2 portions
Ingrédients
-
red snapper, gutted, cleaned whole, (approx. 18 oz), (see Tip)1
-
extra virgin olive oil plus extra, to brush2 ½ oz
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
fresh ginger sliced (½ in.)1 oz
-
fresh red chili deseeded1
-
garlic cloves3
-
shallots halved2
-
fresh parsley, leaves only½ oz
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
184.4 mg
Protides
56.5 g
Calories
2710.9 kJ /
647.9 kcal
Lipides
38.9 g
Fibre
2.9 g
Graisses saturées
6.3 g
Glucides
16.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Air-Fry Sensor
9 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Gold Pineapple Te Fiti
10min
Salmon with Grapefruit Quinoa
Pas d’évaluation
Garden Green Crêpes
1h 15min
Lemon Garlic White Rice
35min
Oven Baked Vegetable Chips (TM6)
1h 45min
Fennel, Celery and Green Apple Salad
Pas d’évaluation
Creamy Pea Soup
40min
Long Rise Pizza
20h
Sticky Sriracha Shrimp Bowl
1h
Matcha Blueberry Morning Smoothie
5min
Crunchy Salad with Green Goddess Dressing (Diabetes)
20min
Baked Pork Tenderloin with Rice
1h 20min