Individual chicken wellingtons with mustard tarragon sauce

5.0 1 évaluation
Prép. 30min
Total 1h 35min
6 portions

Ingrédients

Hazelnut crumb
  • day old bread broken into pieces
    30 g
  • hazelnuts, without skin
    30 g
  • fresh thyme leaves only
    2 sprigs
Leek duxelles
  • garlic cloves
    2
  • fresh flat-leaf parsley leaves only
    6 sprigs
  • leek white part only, cut into pieces (2 cm)
    200 g
  • fresh tarragon leaves only
    2 sprigs
  • butter
    40 g
  • sea salt
    2 pinches
  • ground black pepper
    2 pinches
Chicken wellingtons
  • skinless chicken breast fillets (150 g each), whole, trimmed to correct weight (see Tips)
    6
  • dried mixed herbs to season
    1 tbsp
  • sea salt to season
  • ground black pepper to season
  • extra virgin olive oil
    1 tbsp
  • puff pastry (18 x 25 cm each - see Tips)
    6 sheets
  • Camembert cheese firm, cut into 18 slices
    300 g
  • egg lightly beaten
    1
Tarragon and mustard sauce
  • eschalot cut in half
    100 g
  • unsalted butter
    20 g
  • pouring (whipping) cream
    300 g
  • wholegrain mustard
    2 tsp
  • fresh tarragon leaves only
    1 sprig
  • salt
    ¼ tsp
  • ground black pepper
    1 pinch

Niveau

moyen


Infos nut. par 1 portions

Sodium 1621.3 mg
Protides 66.9 g
Calories 7322 kJ / 1750 kcal
Lipides 127.2 g
Fibre 15.2 g
Graisses saturées 64.9 g
Glucides 116.8 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...