Appareils et accessoires
Fried Masa (Fermented Rice Pancake)
Prép. 15min
Total 12h 30min
8 portions
Ingrédients
-
jasmine rice225 g
-
water for soaking
-
water460 g
-
white onion (optionnel) quartered, see variation50 g
-
yoghurt30 g
-
fresh root ginger cut in rounds (5 mm)10 g
-
caster sugar30 g
-
fine sea salt5 g
-
15 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast5 g
-
baking powder½ tsp
-
water2 Tbsp
-
vegetable oil for frying
Niveau
facile
Infos nut. par 8 portions
Sodium
2170.3 mg
Protides
19.2 g
Calories
4104.8 kJ /
981.1 kcal
Lipides
3 g
Fibre
4.5 g
Graisses saturées
1.2 g
Glucides
215.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
West African
8 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Tiramisu
5h 20min
Vanilla Mille-feuille with Caramel and Pecan Nuts
13h 10min
Fluffy Japanese Cheesecake
1h 50min
Steamed Chocolate Lava Cakes (Metric) (TM6, TM5)
2h 55min
Lemon Curd and Nectarine Tart
3h 40min
Orange Bulgur with Roasted Vegetables (TM5)
1h
Leek and Potato Soup With Soya or Beef Mince
50min
Meatballs - Keftedes
2h 30min
Pil pil sauce
5min
Lemonade
5min
Tiramisu
5h 20min
Minced Meat Cutlets (Kotlety mielone)
30min