Spicy Chinese Chicken with Zoodles

Spicy Chinese Chicken with Zoodles

4.3 3 évaluations
Prép. 10min
Total 40min
4 portion

Ingrédients

Zoodles
  • carrot medium-sized (approx. 2-3 large), ends trimmed
    340 g
  • zucchini medium-sized (approx. 2), ends trimmed, if necessary to fit blade width
    340 g
Ginger Chicken
  • sugar
    30 g
  • cornstarch
    1 tbsp
  • Chinese five-spice powder
    1 tsp
  • rice vinegar
    30 g
  • mirin
    30 g
  • tahini
    30 g
  • soy sauce
    85 g
  • cayenne pepper, dried, flake to taste
    1 - 2 tsp
  • chicken thigh, skinless, boneless organic, cut into pieces (10 cm)
    595 g
  • sesame oil
    1 tbsp
  • ginger, fresh peeled, cut into pieces
    30 g
  • jalapeño pepper stem removed, cut into pieces
    1
  • garlic cloves
    2
  • water
    995 g
  • vegetable oil to fry
    1 tbsp
  • cilantro, fresh chopped, to garnish
  • green onion thinly sliced, to garnish

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Sodium 1547.4 mg
Protides 26.5 g
Calories 1717.2 kJ / 410.4 kcal
Lipides 23.5 g
Fibre 4.7 g
Graisses saturées 4.9 g
Glucides 25.2 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...