Garlic and Olive Conchiglie

Garlic and Olive Conchiglie

4.3 4 évaluations
Prép. 15min
Total 25min
4 portions

Ingrédients

  • garlic cloves
    4
  • extra virgin olive oil
    20 g
  • unsalted butter diced
    50 g
  • pitted green olives (e.g. Gordal, Manzanilla)
    150 g
  • water for cooking pasta
  • anchovy breadcrumbs, homemade (see tip)
    120 g
  • dried conchiglie pasta dried
    320 g
  • fine sea salt to taste
  • white wine vinegar or to taste
    ½ tsp
  • ground black pepper to taste
  • lemon finely grated zest only
    1

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Sodium 898.5 mg
Protides 15.2 g
Calories 2372.5 kJ / 567.1 kcal
Lipides 23.4 g
Fibre 5.3 g
Graisses saturées 8.5 g
Glucides 74.9 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...