Appareils et accessoires
Spanish Tortilla
Prép. 30min
Total 1h
8 portions
Ingrédients
-
floury potatoes (e.g. Maris Piper, King Edward) peeled, cut in pieces (4 cm)600 g
-
eggs (approx. 8 medium or 6 large eggs)440 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
white onions quartered200 g
-
olive oil200 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Sodium
288.1 mg
Protides
9.6 g
Calories
1197 kJ /
286 kcal
Lipides
21.6 g
Fibre
1.7 g
Graisses saturées
3.9 g
Glucides
13.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
5 Ingredients
70 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Sun-Sational Savings
8 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Saffron Quinoa with Baked Chicken in Red Pepper and Tomato Sauce
1h
Spiralized Carrot and Apple Salad with Feta Cheese and Nuts
15min
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
55min
Mediterranean Chicken
35min
Caprese Style Baked Spiralized Vegetables
45min
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing
45min
Gnocchi with Courgettes (TM5)
20min
Mint Chocolate Chip Syllabubs
1h 10min
Vegan Toasts with Roasted Pepper and Cashew Nut Paste
5min
Crispy Smashed Potato Salad
1h 30min
Neapolitan Pizza
9h
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30min