Appareils et accessoires
Spanish Tortilla
Prép. 30min
Total 1h
8 portions
Ingrédients
-
floury potatoes (e.g. Maris Piper, King Edward) peeled, cut in pieces (4 cm)600 g
-
eggs (approx. 8 medium or 6 large eggs)440 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
white onions quartered200 g
-
olive oil200 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Sodium
288.1 mg
Protides
9.6 g
Calories
1197 kJ /
286 kcal
Lipides
21.6 g
Fibre
1.7 g
Graisses saturées
3.9 g
Glucides
13.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
5 Ingredients
70 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Sun-Sational Savings
8 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
55min
Wraps with Sautéed Vegetables and Parsley Cream
45min
Feta and Aubergine Sandwich Filling
30min
Pasta alla Nerano
40min
Hugo Spritz
25h 10min
Mini Frittatas
35min
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50min
Strawberries and Cream (TM5)
20min
Root Vegetable Röstis (TM5)
50min
Crispy Smashed Potato Salad
1h 30min
Tikka Masala Wraps
40min
Sausage and Fennel Orzotto
50min