Appareils et accessoires
Spanish Tortilla
Prép. 30min
Total 1h
8 portions
Ingrédients
-
floury potatoes (e.g. Maris Piper, King Edward) peeled, cut in pieces (4 cm)600 g
-
eggs (approx. 8 medium or 6 large eggs)440 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
white onions quartered200 g
-
olive oil200 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Sodium
288.1 mg
Protides
9.6 g
Calories
1197 kJ /
286 kcal
Lipides
21.6 g
Fibre
1.7 g
Graisses saturées
3.9 g
Glucides
13.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
5 Ingredients
70 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Sun-Sational Savings
8 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Broccoli and Cauliflower Salad (Surówka brokułowo-kalafiorowa)
5 Min
Chicken Stew in Tomato and Onion Sauce
1 Std. 35 Min
Swiss Rösti
9 Std.
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6 Metric)
45 Min
Sumac-spiced Houmous
5 Min
Chopped Liver
1 Std.
Spelt Cake with Orange, Chocolate and Walnuts
1 Std. 20 Min
Spicy Stout Goulash with Caramelised Pork Belly
3 Std. 10 Min
Caprese Omelette
30 Min
Chicken Nuggets and Chips
1 Std. 15 Min
Feta and Herb Muffins
35 Min
Beef Meatballs (Soutzoukakia) with Tomato Rice
1 Std.