Appareils et accessoires
Cheesy roasted vegetable muffins
Prép. 10min
Total 45min
6 pieces
Ingrédients
-
cheddar cheese cut into pieces (2 cm)120 g
-
zucchini cut into pieces (4 cm)100 g
-
salted butter cut into pieces (2cm), room temperature125 g
-
milk125 g
-
natural yoghurt180 g
-
egg1
-
self-raising flour300 g
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
ground paprika1 tsp
-
dried parsley1 tsp
-
dried chilli flakes optional½ tsp
-
fresh baby spinach60 g
-
mixed vegetables roasted (leftovers eg pumpkin, onion, capsicum, potato, zucchini) cut into pieces (2-4 cm)200 g
-
feta cheese coarsely crumbled60 g
-
cherry tomatoes (optionnel) cut in halves, to garnish12
-
butter to serve
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Sodium
1226.2 mg
Protides
15.8 g
Calories
2105.6 kJ /
503.3 kcal
Lipides
29.2 g
Fibre
3 g
Graisses saturées
17.6 g
Glucides
44.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Newsletter 2025
12 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Jack-O-Lantern Ice Cream Bowls
50min
Avocado & lime soft serve ice-cream
5min
Pear and ginger paste
26h 25min
Fennel, Celery and Green Apple Salad (TM6)
Pas d’évaluation
Grilled Fish with Mango Sambal
Pas d’évaluation
Sous-vide fish with lemon and herbs
1h 15min
Ratatouille galette (Thermomix® Cutter)
1h 40min
Guinean prawns
25min
Schiacciata (dessert pizza)
2h 5min
Mediterranean octopus salad
40min
Fry bread
35min
Sous vide salmon with greens (Diabetes, TM6)
1h 35min