Cheesy roasted vegetable muffins

Pas d’évaluation
Prép. 10min
Total 45min
6 pieces

Ingrédients

  • cheddar cheese cut into pieces (2 cm)
    120 g
  • zucchini cut into pieces (4 cm)
    100 g
  • salted butter cut into pieces (2cm), room temperature
    125 g
  • milk
    125 g
  • natural yoghurt
    180 g
  • egg
    1
  • self-raising flour
    300 g
  • sea salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    ½ tsp
  • ground paprika
    1 tsp
  • dried parsley
    1 tsp
  • dried chilli flakes optional
    ½ tsp
  • fresh baby spinach
    60 g
  • mixed vegetables roasted (leftovers eg pumpkin, onion, capsicum, potato, zucchini) cut into pieces (2-4 cm)
    200 g
  • feta cheese coarsely crumbled
    60 g
  • cherry tomatoes (optionnel) cut in halves, to garnish
    12
  • butter to serve

Niveau

facile


Infos nut. par 1 piece

Sodium 1226.2 mg
Protides 15.8 g
Calories 2105.6 kJ / 503.3 kcal
Lipides 29.2 g
Fibre 3 g
Graisses saturées 17.6 g
Glucides 44.8 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...