Beetroot and lamb flatbreads with tahini yoghurt (Diabetes)

Beetroot and lamb flatbreads with tahini yoghurt (Diabetes)

4.0 11 évaluations
Prép. 20min
Total 1h 10min
4 portions

Ingrédients

Flatbreads
  • plain flour
    150 g
  • wholemeal plain flour
    80 g
  • water
    150 g
  • extra virgin olive oil
    15 g
  • red onion
    180 g
  • garlic cloves
    5
  • lamb mince lean (see Tips)
    200 g
  • ground cumin
    3 tsp
  • dried chilli flakes
    ½ tsp
  • beetroot peeled and thinly sliced
    200 g
  • cherry tomatoes cut into halves
    250 g
Tahini yoghurt
  • natural yoghurt high protein (see Tips)
    140 g
  • tahini
    35 g
  • garlic cloves
    2
  • lemon juice
    20 g
  • ground cumin
    1 tsp
  • fresh mint leaves only
    2 sprigs
  • fresh coriander leaves only
    2 sprigs
  • ground black pepper to season

Niveau

facile


Infos nut. par 4 portions

Sodium 425 mg
Protides 90 g
Calories 7630 kJ / 1830 kcal
Lipides 63 g
Fibre 41 g
Graisses saturées 14 g
Glucides 206 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...