Green Shakshuka

Green Shakshuka

5.0 3 évaluations
Prép. 10min
Total 40min
4 portion

Ingrédients

  • onion quartered
    115 g
  • garlic cloves
    2
  • green tomatillo ripe, husked, destemmed and halved
    425 g
  • jalapeño pepper destemmed and deseeded
    1
  • extra virgin olive oil
    15 g
  • cumin, ground
    ½ tsp
  • red pepper flake to taste
    ¼ tsp
  • salt
    ½ tsp
  • black pepper, ground
    ¼ tsp
  • vegetable, green i.e., collard greens, baby spinach, Tuscan kale, sliced into ribbons (¼ in.)
    225 g
  • vegetable, green i.e., collard greens, baby spinach, Tuscan kale, sliced into ribbons (.5 cm)
    225 g
  • egg, large (65-70 g)
    4
  • water
    510 g
  • cilantro, fresh to garnish
    4 tbsp
  • green onion sliced, to garnish
    4 tbsp
  • wholemeal bread to serve

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Sodium 425.4 mg
Protides 13.4 g
Calories 951 kJ / 227.3 kcal
Lipides 12.3 g
Fibre 6.2 g
Graisses saturées 2.9 g
Glucides 18.9 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...