Appareils et accessoires
Halloween punch
Prép. 10min
Total 15min
8 glasses
Ingrédients
-
Morello cherries680 g
-
lychee, canned560 g
-
sugar50 g
-
piece fresh ginger peeled2 cm
-
lemons cut into quarters2
-
sparkling mineral water chilled300 g
-
ice cubes to serve
Niveau
facile
Infos nut. par 1 glass
Sodium
7 mg
Protides
1.3 g
Calories
580.2 kJ /
138.7 kcal
Lipides
0.4 g
Fibre
2.5 g
Graisses saturées
0.1 g
Glucides
35.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Happy Halloween!
13 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Bacon Mayonnaise
20min
Speedy bean and chorizo chilli with rice
45min
Tomato and mushroom spaghetti
30min
Lemon Pasta
35min
Pickled Korean daikon (Thermomix® Cutter)
20min
Douhua (savoury bean curd)
10h 25min
Avocado Tikka (Matthew Kenney) Metric
6h 5min
Frozen strawberry daiquiri
10min
Nut bolognese
35min
Vegan bao sliders
1h 50min
Vegan burgers
45min
Three Cheese and spinach lasagne (Diabetes)
1h 30min