Appareils et accessoires
Mushroom and sauerkraut pierogi
Prép. 1h 30min
Total 2h 30min
8 portions
Ingrédients
Mushroom and sauerkraut filling
-
sauerkraut500 g
-
water1000 g
-
grapeseed oil1 tbsp
-
onion (approx. 150 g), cut into halves1
-
button mushrooms cut into halves500 g
-
sea salt to taste1 ½ tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
Dough
-
warm water plus extra to seal250 g
-
egg1
-
grapeseed oil2 tbsp
-
plain flour plus extra to dust560 g
-
sea salt plus extra to boil1 - 2 pinches
-
water to boil
Topping
-
salted butter cut into cubes120 g
-
large onion diced1
-
sour cream to serve
-
fresh chives finely chopped, to serve
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Sodium
844 mg
Protides
10.9 g
Calories
2007.8 kJ /
478.1 kcal
Lipides
22.8 g
Fibre
5.4 g
Graisses saturées
10.4 g
Glucides
54.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Thermomix creating something incredible
92 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Sourdough soup (White borscht)
96h 30min
Vegan Porridge with Fruit and Cinnamon
Pas d’évaluation
Geode Cake
Pas d’évaluation
No-roll cheesy broccoli quiche
1h 25min
Beef pierogi
1h
Mint lemonade
5min
Sun-Dried Tomato Spaghetti
45min
Vegetable Salad in Varoma (Sałatka jarzynowa na Varomie)
50min
Tequila kiwi smash
5min
Pierogi (Cheese dumplings)
1h 30min
Strawberry and ginger spritz mocktail
15min
Polish crêpes
3h 35min