Heirloom Tomato and Zucchini Lasagna (Matthew Kenney)

Heirloom Tomato and Zucchini Lasagna (Matthew Kenney)

5.0 5 évaluations
Prép. 10min
Total 4h 20min
6 portions

Ingrédients

Macadamia Ricotta
  • raw macadamia nuts (see Tip)
    9 oz
  • water to soak
  • lemon
    1
  • ice cubes
    3 oz
  • nutritional yeast
    2 tbsp
  • salt (optionnel) (see Tip)
    1 tsp
  • extra virgin olive oil
    ½ oz
Pistachio Pesto
  • lemon
    1
  • salt
    1 tsp
  • pistachio nuts, unsalted shelled
    6 oz
  • fresh basil leaves only
    3 ½ oz
  • fresh spinach leaves
    2 oz
  • extra virgin olive oil
    8 oz
Sun-Dried Tomato Pesto
  • sun-dried tomatoes
    7 oz
    7 oz sun-dried tomatoes, in oil, drained
  • Roma tomatoes halved
    7 oz
  • fresh basil leaves only
    ½ oz
  • shallot halved
    1
  • red bell pepper cut into pieces
    5 oz
  • extra virgin olive oil
    2 oz
  • lemon juice
    ½ oz
  • agave
    1 oz
  • salt
    1 tsp
Herb Oil
  • fresh parsley, leaves only
    1 oz
  • fresh basil leaves only
    ½ oz
  • fresh spinach leaves
    ½ oz
  • extra virgin olive oil
    8 oz
Assembly
  • zucchini (approx. 6 in. long)
    8 oz
  • salt to season
  • ground black pepper to season
  • heirloom tomatoes (medium-sized)
    3
  • fresh basil e.g. petite Italian basil

Infos nut. par 1 portion

Calories 1395.6 kcal / 5839 kJ
Protides 19 g
Lipides 133.2 g
Glucides 46.8 g
Fibre 14.9 g
Graisses saturées 20.4 g
Sodium 1271.9 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...