Appareils et accessoires
Baked Eggs on Spiralized Vegetables
Prép. 30min
Total 1h
4 portions
Ingrédients
-
zucchinis cut in pieces that fit through feeder tube400 - 450 g
-
sweet potatoes peeled, cut in pieces that fit through feeder tube200 - 250 g
-
salt to sprinkle, plus extra for seasoning½ tsp
-
water
-
yellow onions cut in halves80 g
-
fresh basil leaves only, plus extra for garnishing2 sprigs
-
fresh button mushrooms cut in slices100 g
-
olive oil plus 3 tbsp for coating10 g
-
harissa sauce½ - 1 tsp
-
eggs4
-
red chilli flakes to sprinkle
-
ground black pepper to season
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Sodium
403.1 mg
Protides
9.1 g
Calories
1086.5 kJ /
259.7 kcal
Lipides
17.2 g
Fibre
3.4 g
Graisses saturées
3.3 g
Glucides
17.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Let's Spiralize
25 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30min
Demo Recipe 4 - Creamy Potato Soup
30min
Chocolate Drizzled Apple Spirals
Pas d’évaluation
Broccoli stem slaw (Thermomix® Cutter, using modes)
Pas d’évaluation
Avocado & lime soft serve ice-cream
5min
Vegetarian Spiralized Fideuá
30min
Ricotta gnocchi with walnut and spinach pesto
35min
Shirley Temple
5min
Yu Sheng Prosperity salad (Thermomix® Cutter)
30min
Tzatziki
Pas d’évaluation
Stir Fried Romaine Lettuce with Prawns
Pas d’évaluation
Pumpkin tahini smash
40min