Appareils et accessoires
Tteokbokki (Korean Spicy Rice Cakes)
Prép. 15min
Total 30min
4 portions
Ingrédients
-
garlic cloves3
-
sugar1 ½ oz
-
soy sauce1 ½ oz
-
gochujang (Korean chili paste)1 ½ oz
-
gochugaru (Korean red chili powder) to taste (see Tip)1 tbsp
-
kombu seaweed torn into pieces (approx. 2 in.)½ oz
-
white radish e.g. Korean radish, or Daikon radish, peeled, cut into matchsticks (3 in. x ¼ in.)6 oz
-
water12 oz
-
cabbage diced (1 in.)8 oz
-
garaetteok (Korean rice cake) small cylindrically shaped rice sticks16 oz
-
fish cakes cut into planks (4 in. x 2 in.)6 oz
-
green onions thinly sliced, plus extra to garnish2
-
toasted sesame seeds (optionnel) to garnish2 - 3 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
1198.8 mg
Protides
11.1 g
Calories
1241.1 kJ /
296.6 kcal
Lipides
5.4 g
Fibre
4.6 g
Graisses saturées
0.7 g
Glucides
52.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Food Trends 2022
8 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Rosalinda Tart (Fancy Pineapple Tart)
1h 30min
Mee Siam Kuah
1h 5min
Kabocha Squash Dumplings in Dashi Broth (Matthew Kenney)
2h 10min
Balado Eggplant
50min
Prawn dumplings with dipping sauce (Brendan Pang)
2h 50min
Chili Oil Noodles
30min
Gochujang Ramen Noodles
30min
Korean Chicken Noodle Soup (Kal-guksu)
1h 15min
Sup Kambing (Aromatic Lamb Soup)
2h 20min
Sambal Goreng Pengantin
40min
Baked Sushi
1h 15min
Aglio olio e peperoncino
35min