
Appareils et accessoires
Tteokbokki (Korean Spicy Rice Cakes)
Prép. 15min
Total 30min
4 portions
Ingrédients
-
garlic cloves3
-
sugar1 ½ oz
-
soy sauce1 ½ oz
-
gochujang (Korean chili paste)1 ½ oz
-
gochugaru (Korean red chili powder) to taste (see Tip)1 tbsp
-
kombu seaweed torn into pieces (approx. 2 in.)½ oz
-
white radish e.g. Korean radish, or Daikon radish, peeled, cut into matchsticks (3 in. x ¼ in.)6 oz
-
water12 oz
-
cabbage diced (1 in.)8 oz
-
garaetteok (Korean rice cake) small cylindrically shaped rice sticks16 oz
-
fish cakes cut into planks (4 in. x 2 in.)6 oz
-
green onions thinly sliced, plus extra to garnish2
-
toasted sesame seeds (optionnel) to garnish2 - 3 tsp
Infos nut. par 1 portion
Calories
296.6 kcal /
1241.1 kJ
Protides
11.1 g
Lipides
5.4 g
Glucides
52.1 g
Fibre
4.6 g
Graisses saturées
0.7 g
Sodium
1198.8 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Food Trends 2022
8 Recettes
États-Unis
États-Unis