Appareils et accessoires
Inktvis "à Lagareiro"
Prép. 15min
Total 1h 30min
6 portie
Ingrédients
-
vastkokende aardappel klein, met schil1000 g
-
zout, grof100 g
-
water100 g
-
inktvis (ongeveer 1000 g), in grote stukken gesneden1
-
ui gehalveerd80 g
-
teentjes knoflook6
-
korianderbladeren, vers20 g
-
olijfolie100 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
6994.2 mg
Protides
37.8 g
Calories
2629.5 kJ /
628.5 kcal
Lipides
36.1 g
Fibre
5.4 g
Graisses saturées
5.1 g
Glucides
38.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Onze keukens bieden ons een blik op de wereld
31 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Plant-based Pistache- en Kardemomijs
Pas d’évaluation
Op Cederhout gegrilde Zalm met Pesto en Paddenstoelen-orzotto
1h 50min
Risottata met asperges, broccoli en champignons
40min
Vegan Sinaasappel Croissants
Pas d’évaluation
Gevouwen kruidenbrood
1h 10min
Temaki Sushi
Pas d’évaluation
Batch Cooking | Beluga linzensalade met frambozendressing en tofu & stracciatella yoghurt
Pas d’évaluation
IJs van Mango en Passievrucht
12h
Gecondenseerde melkdrank Dalgona-koffie
10min
Sticky five spice kippenvleugeltjes
Pas d’évaluation
Driedubbele Chocolade Muffins
50min
Volkorenbrood
Pas d’évaluation