Appareils et accessoires
Ravioli Soep met Rundsvlees
Prép. 5min
Total 30min
4 portie
Ingrédients
-
300 - 400 g kippenborst filet, zonder vel, in plakjes gesneden (ongeveer 2 mm)ossenhaas biefstuk in plakjes gesneden (ongeveer 2 mm)300 - 400 g
-
rode uien gesneden120 g
-
teentjes knoflook gesneden2
-
olijfolie30 g
-
water800 g
-
gevogelte bouillonblokje (voor 0,5 l) verkruimeld1
-
met verse kaas gevulde ravioli250 - 300 gram
-
peterselie, vers fijngehakt, voor de garnering
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
333.9 mg
Protides
27.2 g
Calories
2007.3 kJ /
479.8 kcal
Lipides
25 g
Fibre
1.9 g
Graisses saturées
8.6 g
Glucides
35.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Met eenvoudige ingrediënten creëren we magie
30 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Pulled Pork
Pas d’évaluation
Pindakaas Havermoutbal
Pas d’évaluation
Pizza met parmaham en walnoten
28h
Pikante Worstjes van Rundsvlees
Pas d’évaluation
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Pas d’évaluation
Parmezaan op plantaardige basis
5min
Gazpacho met kers en munt
Pas d’évaluation
Maanzaadslakken
Pas d’évaluation
Alpenmacaroni
45min
Vegetarische Kaasmuffins met Hazelnoot
45min
Meal Prep - Wortelen | Hartig wortelbrood, pindakaas smoothie, rauwe notentruffels
2h
XXL kip pastei
1h 55min