Appareils et accessoires
Bietencarpaccio met Burrata
Prép. 15min
Total 1h 25min
8 portie
Ingrédients
-
extra vergine olijfolie140 g
-
witte azijn60 g
-
citroensap30 g
-
Dijon mosterd1 tl
-
ahornsiroop15 g
-
basilicum, gedroogd5 tl
-
zout naar smaak½ tl
-
zwarte peper, gemalen naar smaak¼ tl
Bieten
-
rauwe babybiet bijgesneden800 g
-
water1100 g
-
rucola120 g
-
burrata in stukken gescheurd250 g
-
granaatappelpitten (optionnel)2 el
-
pecannoten (optionnel) gehakt2 el
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
436.8 mg
Protides
9.1 g
Calories
1271.4 kJ /
303.9 kcal
Lipides
24.7 g
Fibre
3.3 g
Graisses saturées
6.9 g
Glucides
12.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Elk seizoen biedt een overvloed aan gezonde keuzes
25 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
De eerste hap: Vruchtenpuree
Pas d’évaluation
Honey BBQ Chicken
Pas d’évaluation
Spätzle met Asperges en Daslook Roomsaus
45min
Boekweit flammkuchen met wortelgroenten en gorgonzola met chilihoningglazuur
Pas d’évaluation
Tarbot in champagnesaus
Pas d’évaluation
Zuivelvrije tzatziki
Pas d’évaluation
Naan (Hindoe brood)
2h
Szechuanrijst met gehaktvlees en chili-olie
1h 5min
Siciliaanse Rijstballetjes (Arancini)
Pas d’évaluation
Risottata mafaldine met romige champignon- en tomatensaus
30min
Galette van Pompoen en Ui met herfstige Koolsalade
55min
Tartaar van Zeebrasem met Vanille
Pas d’évaluation