Appareils et accessoires
Krokante Onsen Eieren met Kool
Prép. 15min
Total 2h
6 portie
Ingrédients
-
panko paneermeel150 g
-
water1000 g
-
eieren, medium (53-63 g) kamertemperatuur6
-
olie om te bakken
-
witte kool fijngehakt200 g
-
teriyaki saus6 el
-
rode peper, vers in dunne plakjes gesneden, om te bestrooien1
-
koriander, vers fijngehakt, voor de garnering
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
821.4 mg
Protides
11.3 g
Calories
827.6 kJ /
197.8 kcal
Lipides
6.4 g
Fibre
1.8 g
Graisses saturées
1.8 g
Glucides
23.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Wij schakelen moeiteloos over naar chef-modus
30 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Pistache Shake met Witte Chocolade
Pas d’évaluation
Op Cederhout gegrilde Zalm met Pesto en Paddenstoelen-orzotto
1h 50min
Gestoomde pesto broodjes
Pas d’évaluation
Tarbot in champagnesaus
Pas d’évaluation
Zuivelvrije tzatziki
Pas d’évaluation
Cashew schenkroom
Pas d’évaluation
Turkse eieren (Cibir) op Griekse yoghurt, geserveerd met toast en groene salade
30min
Crème anglaise
15min
Thaise garnalenbouillon, kruidige appeltjes
1h 15min
‘Îles Flottantes’ in White Chocolate Cream and Roses
Pas d’évaluation
Glühwein
15min
Gozleme
1h 40min