Pasta and mushroom soup with chicken involtini

4.5 2 évaluations
Prép. 30min
Total 1h 15min
4 portions

Ingrédients

Chicken involtini
  • white wine
    50 g
  • skinless chicken breast fillets (approx. 150 g each)
    4
  • sea salt to season
  • ground black pepper to season
  • ham
    4 slices
  • Swiss Cheese
    4 slices
  • asparagus tips trimmed and set aside
    8 stalks
Mushroom pasta soup
  • onion halved
    1
  • fresh Swiss brown mushrooms halved
    200 g
  • salted butter cut into pieces
    50 g
  • extra virgin olive oil to fry
  • Chicken stock paste (see Tip)
    2 tsp
  • boiling water
    1000 g
  • sea salt
    ¾ tsp
  • ground black pepper
    2 pinches
  • ditalini pasta or small dried pasta of choice
    300 g
  • fresh parsley leaves only, chopped, to serve

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Sodium 885.1 mg
Protides 63.3 g
Calories 3256.7 kJ / 778.4 kcal
Lipides 26.1 g
Fibre 4.3 g
Graisses saturées 13.5 g
Glucides 67.7 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...