Appareils et accessoires
Gluten free loaves
Prép. 10min
Total 2h 15min
20 slices
Ingrédients
-
psyllium husk40 g
-
warm water780 g
-
dried instant yeast3 tsp
-
honey40 g
-
apple cider vinegar25 g
-
buckwheat flour (see Tip)260 g
-
white rice flour plus extra to dust200 g
-
potato starch200 g
-
sea salt3 tsp
-
extra virgin olive oil to grease
-
water to spray
Niveau
facile
Infos nut. par 1 slice
Sodium
286.5 mg
Protides
2.5 g
Calories
560.8 kJ /
134 kcal
Lipides
0.6 g
Fibre
3.3 g
Graisses saturées
0.1 g
Glucides
30.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Manifesto
202 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Nourish
29 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Paella
1h
Gluten free shortbread
1h 35min
Gluten free date, apple and walnut tea bread
1h 30min
Spätzle with Asparagus and Wild Garlic Cream Sauce
Pas d’évaluation
Buddha Bowl with Chicken (TM6)
Pas d’évaluation
Gluten free focaccia bread
1h
'Sun City' chicken and cauliflower curry
40min
Mushrooms stuffed with onion ricotta
Pas d’évaluation
Empanada pastry
45min
Gluten free coconut crêpes with apricot sauce
2h
Mini bacon and vegetable frittatas
35min
Gluten free pizza dough
2h