Appareils et accessoires
Spinach and Artichoke Garlic Bread
Prép. 10min
Total 20min
24 pieces
Ingrédients
-
extra virgin olive oil100 g
-
garlic cloves140 g
-
baby spinach, fresh85 g
-
Parmesan cheese cut into pieces115 g
-
cream cheese diced115 g
-
30 g plain yogurtsour cream, any type30 g
-
artichoke heart, marinated drained170 g
-
red pepper flake (optionnel) to taste¼ tsp
-
salt to taste¼ - ½ tsp
-
black pepper, ground⅛ tsp
-
baguette loaves (approx. 450 g)2
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Sodium
296 mg
Protides
5.4 g
Calories
660.4 kJ /
157.8 kcal
Lipides
8.4 g
Fibre
1 g
Graisses saturées
2.6 g
Glucides
15.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Step into Spring CA
10 Recettes
Canada
Canada
Vous pourriez aussi aimer...
Chocolate Chip Cookies
50min
Tex-Mex Red Rice
1h
Chicken mole and avocado papaya salsa
25h
Cucumber Salad with Dill and Yoghurt Dressing (TM6)
10min
Placki (Thermomix® Cutter, using modes)
35min
Baked Rice with Grated Apples (TM5)
Pas d’évaluation
Chilli Cheese Dogs
50min
Pasta Amatriciana
30min
Polenta, mandarin and almond cake
2h 35min
Black sesame mochi ice cream
23h
Vegetable tortilla with chorizo
50min
Caramel Popcorn
40min