Appareils et accessoires
Pandan Sponge Cake
Prép. 5min
Total 1h
8 slices
Ingrédients
-
eggs5
-
sugar adjust to taste60 g
-
coconut oil2 tbsp
-
milk1 ½ tbsp
-
pandan paste (see tips)¼ - 1 tsp
-
self-raising flour50 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 slice
Sodium
128.1 mg
Protides
5.4 g
Calories
577 kJ /
137.9 kcal
Lipides
7.4 g
Fibre
0.2 g
Graisses saturées
4.5 g
Glucides
12.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsVous pourriez aussi aimer...
Sambal Kangkung
10min
KL Hokkien Noodles
35min
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Steamed Chicken)
45min
Hainanese Chicken Rice
4h 5min
Soy Braised Whole Chicken
Pas d’évaluation
Mapo tofu
30min
Singapore Curry Chicken Noodles
1h
Chwee Kueh (Steamed Rice Cake with Pickled Radish and Dried Shrimp)
1h
Ayam Pongteh
30min
Old Cucumber Soup
Pas d’évaluation
Stir-fry Baby Bak Choy
10min