Appareils et accessoires
Toast van Maïsbrood met Gepekelde Eierdooier en Hollandaise Saus
Prép. 20min
Total 12h 20min
6 porties
Ingrédients
-
sojasaus150 g
-
hete chili-olie10 g
-
honing20 g
-
eierdooiers8
-
boter in stukken gesneden125 g
-
water25 g
-
citroensap½ afgestreken el
-
zout1 - 2 snuifjes
-
peper, vers gemalen1 snuifje
-
maïsbrood geroosterd (of een ander soort geroosterd brood)6 sneetjes
-
verse peterselie blaadjes, (om te garneren)
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
1750.5 mg
Protides
8.5 g
Calories
1525 kJ /
364 kcal
Lipides
25.4 g
Fibre
0.2 g
Graisses saturées
13.3 g
Glucides
26.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Celebration of Colours
7 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Zoete Aardappel Brood
5h 25min
Popcorn-ijs
Pas d’évaluation
Peren op Sinaasappelsiroop
Pas d’évaluation
Taart van Kastanjes, Champignons en Veenbessen
Pas d’évaluation
Roerbak met aubergines en kofu
Pas d’évaluation
Spaghettinestjes met linzenballen
1h 5min
Mini Spaanse koningstaart (Mini Roscón de Reyes)
Pas d’évaluation
Pozole Blanco (Mexicaanse soep)
Pas d’évaluation
Donkere Chocolade-Avocadomousse
10min
Kiwi en frambozen chia pudding (zonder toegevoegde suiker)
4h 15min
Vijfzaden energierepen
1h 45min
Wit Brood
Pas d’évaluation