Appareils et accessoires
Avocado Huzarensalade met Gebakken Garnalen
Prép. 40min
Total 1h 20min
4 porties
Ingrédients
-
avocado rijp (geschild en ontpit)200 g
-
ui30 g
-
knoflookteentje2
-
tabasco¼ tl
-
zout¼ tl
-
mayonaise2 tl
-
wortelen in stukken (3 cm)150 g
-
aardappelen geschild, in stukjes gesneden (4 cm)600 g
-
water2200 g
-
eieren3
-
augurken60 g
-
verse basilicumbladeren35 g
-
verse bladspinazie25 g
-
ijsblokjes (om blaadjes koud te maken)
-
olijfolie120 g
-
garnalen, rauwe, middelgrote, gepeld ontdaan van ingewanden, drooggedept met keukenpapier250 g
Niveau
facile
Infos nut. par 4 porties
Sodium
2581.5 mg
Protides
76.2 g
Calories
10202.8 kJ /
2438.5 kcal
Lipides
176.4 g
Fibre
32.6 g
Graisses saturées
28.1 g
Glucides
146.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Celebration of Colours
7 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Menu: Spaghetti in Notensaus en Ham Wraps met Groenten
Pas d’évaluation
Ravioli Soep met Rundsvlees
Pas d’évaluation
Gegrilde Japanse Gyozas met Varkensvlees en Gember
Pas d’évaluation
Gehaktballen en Aardappelen met Amandelsaus
Pas d’évaluation
Kimchi
Pas d’évaluation
Virgin Citroen en Tijm Cocktail
45min
Paashaas macarons
Pas d’évaluation
De eerste hap: Bloemkool- en Aardappelpuree met Varkenshaasje
Pas d’évaluation
Pad Thai
45min
Truffel-Parmesaan-Ravioli
3h 30min
Zalm met citroen Hollandaise, asperges en rijst
45min
Kip in Tomaten-Uiensaus
Pas d’évaluation