Appareils et accessoires
Rendang met Gele Kleefrijst
Prép. 15min
Total 2h 45min
6 porties
Ingrédients
Pulut kunyit (Gele Kleefrijst)
-
witte kleefrijst gespoeld400 g
-
water1000 g
-
kurkuma, gedroogd, gemalen1 tl
-
pandan bladeren in de knoop2
-
zout2 tl
Rendang Tok
-
kokosmelk1250 g
-
zout2 ½ tl
-
suiker1 el
-
korianderzaad2 el
-
komijnzaad1 tl
-
venkelzaad, gedroogd1 tl
-
zwarte peperkorrel1 tl
-
kruidnagel1
-
10 verse chilipepers, fijngesnedenSpaanse pepers, gedroogd geweekt, fijngesneden10
-
sjalotten fijngesneden100 g
-
knoflookteentjes2
-
gember, vers wortel20 g
-
verse kurkuma20 g
-
galangal (Thaise gember), verse wortel20 g
-
citroengras, vers gekneusd3 stengels
-
water50 g
-
kokosolie30 g
-
kokos, geraspt, ongezoet50 g
-
laurierbladeren, gedroogd2
-
kaffir limoenbladeren (diepvries of gedroogd)5
-
rundvlees in blokjes gesneden (5 cm)1000 g
-
koriander, vers fijngehakt, voor de garnering1 takje
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Sodium
1209 mg
Protides
47 g
Calories
5041 kJ /
1206 kcal
Lipides
72 g
Fibre
11 g
Graisses saturées
57 g
Glucides
103 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Indonesische Rijsttafel
5 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Rode Bieten Quiche met Feta
1h 20min
Pistache Kunafa Brownie
Pas d’évaluation
Chicago deep dish-pizza
Pas d’évaluation
Aperol® Sour met Aquafaba Foam
10min
Chocolade-Fudgecake
Pas d’évaluation
Volkorenbrood
Pas d’évaluation
Boemkool buffalo hapjes
35min
Kracht Muesli
25min
Pistache Crème Brûlée
3h 20min
Vanille-ijs
12h
Mango Dessert met Passie Fruit
10min
Portugees brood (Pão de água)
3h 30min