Appareils et accessoires
Hainan Coconut Mooncake
Prép. 40min
Total 49h 10min
15 piece
Ingrédients
Oil Dough
-
cake flour100 g
-
55 g peanut oillard55 g
Syrup crust
-
cake flour200 g
-
golden syrup125 g
-
alkaline water (approx. ½ tsp)2 g
-
peanut oil30 g
Coconut Filling
-
coconut, dried, grated300 g
-
butter150 g
-
milk powder40 g
-
caster sugar120 g
-
egg approx. 3 eggs150 g
Assembly and baking
-
medium protein flour hand powderto taste
-
egg yolk1
-
water1 tbsp
Niveau
difficile
Infos nut. par 1 piece
Sodium
49.7 mg
Protides
4.7 g
Calories
1609 kJ /
384.9 kcal
Lipides
20.7 g
Fibre
0.4 g
Graisses saturées
10.3 g
Glucides
44.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Mooncake Moments
12 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Sayur Asem
15min
Pasta Primavera
35min
Buddha Bowl with Chicken (TM6)
Pas d’évaluation
Korean Chicken Noodle Soup (Kal-guksu)
Pas d’évaluation
Raw zucchini bolognaise (Thermomix® Spiralizer, TM5)
15min
Turmeric and Ginger-Infused Chicken Broth
2h 30min
Cheesecakes in Jars
2h 30min
Cashew and Cacao Smoothie
5min
Yogurt Custard Toast with Bacon
40min
Oven Baked Vegetable Chips (TM6)
1h 45min
Tuna sushi rolls
1h 25min
Naan Breads with Cauliflower, Feta and Matcha Tahini
1h 20min