Appareils et accessoires
Kabeljauwsoep met Spinazie
Prép. 10min
Total 40min
4 porties
Ingrédients
-
ui in vier gesneden70 g
-
knoflookteentjes2
-
olijfolie20 g
-
visbouillon1000 g
-
aardappelen in blokjes (3 cm)500 g
-
bladspinazie, vers grof gehakt150 g
-
zout½ tl
-
Ras el Hanout1 tl
-
kabeljauwfilet, zonder vel in blokjes (4 cm)500 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
1192.6 mg
Protides
31.2 g
Calories
1267.5 kJ /
302.9 kcal
Lipides
7.7 g
Fibre
4 g
Graisses saturées
1.1 g
Glucides
26.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Soep, puur genieten
4 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Pindakaas Crackers
35min
Groene Overheerlijke Avocado-Komkommersalade
Nessuna valutazione
Hartige krans met olijven, spek en cheddarkaas
Nessuna valutazione
Mille-feuille van Krab, Erwten en Avocado
Nessuna valutazione
Menu: Broccoli en Edamame Soep met Gorgonzola, Zalm met Groenten en Dillesaus
Nessuna valutazione
Vanille Yoghurt
Nessuna valutazione
Zwarte rijst met mosselen, ontbijtspek en kerstomaten
50min
Gegrilde Steak met Rode Pepersaus
Nessuna valutazione
Eendenborst, Rode kool en Knolselder
Nessuna valutazione
Krokante Parmezaanse Zalm met Groenten en Citroenroomsaus
Nessuna valutazione
Gebraden kip met ovengegaarde Groenten
Nessuna valutazione
Risotto met oesterzwam en champagne
35min