Appareils et accessoires
Dubai pistachio macarons
Prép. 40min
Total 2h
32 pieces
Ingrédients
-
kataifi pastry50 g
-
blanched almonds60 g
-
shelled unsalted pistachio nuts50 g
-
icing sugar110 g
-
egg whites100 g
-
white sugar100 g
-
gel food colouring (green - see Tips)
Kataifi filling
-
shelled unsalted pistachio nuts35 g
-
pistachio cream (see Tips)170 g
-
tahini15 g
Chocolate
-
dark chocolate broken in pieces (2 cm)125 g
-
coconut oil1 tsp
Assembly
-
edible gold leaf to decorate
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 piece
Sodium
21.3 mg
Protides
2.3 g
Calories
483.4 kJ /
115.5 kcal
Lipides
6.2 g
Fibre
1 g
Graisses saturées
1.9 g
Glucides
13.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Pistachio
10 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Coconut Dome with Strawberry and Meringue
Brak ocen
Teochew Braised Mixed Platter
Brak ocen
Baklava Cheesecake
Brak ocen
Sunflower Butter
25 min
Keto Blackberry Detox Water
15 min
Dr. Pop BBQ Sauce
1 godz. 5 min
Sweet Potato Cake
6 godz.
Spicy Beef with Red Peppers
30 min
Gluten-free Chocolate Cake with Nuts
Brak ocen
Basque Burnt Cheesecake
3 godz. 10 min
Demo Recipe 4 - Creamy Potato Soup
30 min
DIY pizza pockets
1 godz. 50 min