Appareils et accessoires
Peking Chicken
Prép. 15min
Total 45min
4 portions
Ingrédients
-
spring onions cut in lengths (3 cm)40 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)20 g
-
toasted sesame oil30 g
-
carrots cut in pieces150 g
-
water plus boiling water for soaking130 g
-
soy sauce30 g
-
chicken breasts cut in pieces (3 cm)600 g
-
fresh shiitake mushroom quartered200 g
-
fresh beansprouts100 g
-
red curry paste1 tsp
-
rice vermicelli dried150 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
53.8 g
Calories
2260 kJ /
540 kcal
Lipides
12.2 g
Glucides
54 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Chinese
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Thai Garlic Pork with Rice and Vegetables
40min
Pasta with Prawn and Pepper Sauce (TM6 & TM5)
30min
Prawn Tacos
30min
Beef Madras
1h 30min
Honey Lime Chicken with Mango Chutney
1h 15min
Green Curry Chicken
55min
Curry Noodles with Pork
45min
Shrimp Yakisoba
35min
Special Un-Fried Rice
45min
Lamb Curry with Peppers - Bhoona Gosht
1h 15min
Beef Teriyaki with Rice
1h 50min
Chicken Jalfrezi
1h