Appareils et accessoires
Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce
Prép. 20min
Total 30min
4 portions
Ingrédients
-
butter cut in pieces (1-2 cm)40 g
-
banana shallots (approx. 30 g), peeled and cut in halves2
-
garlic cloves2
-
water220 g
-
meat stock paste to taste (see Tips)½ tsp
-
pink peppercorns2 tsp
-
new potatoes unpeeled, washed and cut in pieces (2-3 cm)300 g
-
400 - 500 g lamb fillet, (approx. 3-4 fillets)lamb loins, boneless (approx. 3-4 fillets)400 - 500 g
-
sea salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
-
water to de-glaze frying pan1 Tbsp
-
green asparagus (130-150 g), trimmed and cut in halves1 bunch
-
carrot cut in matchsticks1
-
whisky1 Tbsp
-
cornflour1 tsp
-
whipping cream60 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Protides
29 g
Calories
1830 kJ /
435 kcal
Lipides
29.3 g
Fibre
3.8 g
Glucides
12.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
QUICK AND EASY MEALS
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Beef Stroganoff
1 Std.
Bolognese Sauce
1 Std. 15 Min
Beef Wellington with Mashed Potatoes, Steamed Carrots and Madeira Sauce
3 Std. 40 Min
Lamb Spezzatino
1 Std. 45 Min
Herby Steaks with French Potato Salad
45 Min
Spaghetti Carbonara (TM6 & TM5)
40 Min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 Min
Chicken Involtini with Sun-Dried Tomato Pesto
50 Min
Meatballs with tomato sauce
45 Min
Prawn and Chorizo Paella
45 Min
Chicken Étouffée
45 Min
Butter Chicken
50 Min