Appareils et accessoires
Steak au Poivre
Prép. 20min
Total 20min
4 portions
Ingrédients
-
black peppercorns30 g
-
beef fillet steaks (approx. 150 g each)4
-
liquid beef stock60 g
-
brandy40 g
-
double cream60 g
-
unsalted butter diced50 g
-
olive oil2 Tbsp
-
fine sea salt or to taste1 pinch
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
217.4 mg
Protides
69.1 g
Calories
4072.7 kJ /
973.4 kcal
Lipides
71.4 g
Fibre
1.9 g
Graisses saturées
30.7 g
Glucides
5.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsVous pourriez aussi aimer...
Pasta with Spicy Prawns and Ginger
25 min
Clams with Garlic Sauce
2 godz. 40 min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Tagliatelle
35 min
Sicilian Salad
30 min
Cucumber Gin Granita
45 min
Chicken Salad
1 godz. 20 min
Fish Stew
45 min
Bloody Mary
10 min
Lamb Spezzatino
1 godz. 45 min
Mexican Spare Ribs
50 min
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45 min
Seafood Stew with Coconut Milk
35 min