Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Pizza dough
- 30 g olive oil, plus extra for greasing
- 220 g warm water
- 1 tsp sugar
- 2 tsp dried instant yeast
- 400 g baker's flour, plus extra for dusting
- 1 tsp salt
Spinach filling
- 100 g mozzarella cheese, cut into pieces (2-3 cm)
- 50 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (1-2 cm)
- 50 g feta cheese (firm), cut into pieces (1-2cm)
- 50 g roasted red capsicums, cut into pieces
- 20 g pitted black olives, cut into slices
- 3 sprigs fresh basil, leaves only
- 20 g olive oil
- 2 garlic cloves
- 1 brown onion, cut into halves
- 300 g fresh silverbeet (approx. 2 bunches), trimmed and cut into pieces
- 100 g fresh Swiss brown mushrooms, cut into quarters
- 1 tsp salt
- ½ tsp fresh ground black pepper
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1976.8 kJ / 470.7 kcal
- Protides
- 18.3 g
- Glucides
- 52.3 g
- Lipides
- 19.7 g
- Graisses saturées
- 7 g
- Fibre
- 5.2 g
- Sodium
- 1202.3 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Rustic bread
2h
Green onion flatbreads
55min
Beetroot, feta and spinach quiche
1 Std. 40 Min
Lentil and pumpkin pot pies
1h 25min
Buttermilk corn cakes
25 min
Focaccia
2h 5min
Gozleme
1 Std. 40 Min
Cheese and tomato bread
3h 5min
Iraqi cheese pies (Cheese chureck)
1 Std. 40 Min
Fresh tomato tart
40 min
Ricotta dumplings with napoli sauce
55min
Three cheese spinach scrolls
2 godz. 15 min