
Appareils et accessoires
Thai Steamed Trout Parcels
Prép. 15min
Total 35min
2 portions
Ingrédients
-
groundnut oil15 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)15 g
-
garlic cloves2
-
spring onions cut in pieces (2 cm)2
-
lime finely grated zest and 15 g juice, plus extra for garnishing1
-
fresh coriander ends of stalks removed, plus extra for garnishing15 g
-
coconut cream1 Tbsp
-
water1000 g
-
fresh trout fillets, skinless (approx. 100 g each)2
-
fine sea salt or to taste1 pinch
-
ground black pepper or to taste1 pinch
-
round lettuce4 leaves
Infos nut. par 1 portion
Calories
238 kcal /
994 kJ
Protides
22.7 g
Lipides
14.8 g
Glucides
3.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Just for Two
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande