Prawn Gratin with Pink Peppercorns
TM6 TM5 TM31

Prawn Gratin with Pink Peppercorns

3.6 (8 évaluations )

Ingrédients

  • 2 shallots, halved (approx. 30 g)
  • 5 g olive oil, plus 1 Tbsp for frying
  • 1 tsp cognac
    ou 1 tsp brandy, French
  • 1 tsp pink peppercorns
  • 300 g sour cream
  • unsalted butter, for greasing
  • 400 g raw prawns, peeled
  • 3 pinches fine sea salt, or to taste
  • 1 pinch ground black pepper, or to taste
  • 1 Tbsp fresh chives, chopped
  • 2 egg yolks, from large eggs

Infos nut.
par 1 portion
Calories
908 kJ / 217 kcal
Protides
13.6 g
Glucides
2.7 g
Lipides
16.9 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives