Appareils et accessoires
Rizogalo (Greek rice pudding)
Prép. 5min
Total 1h 10min
6 portions
Ingrédients
-
water400 g
-
white rice (medium-grain, see Tips)90 g
-
full cream milk1000 g
-
white sugar100 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
cornflour80 g
-
chilled water100 g
-
ground cinnamon to dust
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
106 mg
Protides
6.5 g
Calories
964.8 kJ /
230.6 kcal
Lipides
6 g
Fibre
1.1 g
Graisses saturées
3.2 g
Glucides
37.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Postcards from Greece
14 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Kourabiedes (Greek moon biscuits)
1h
Yoyo slice
2h 30min
Potato pancakes
45min
Greek Easter biscuits (Koulourakia)
1h 15min
Rice pudding
50min
Tuna dip
15min
Greek Rice Pudding (Rizogalo)
1h 10min
Seafood con arroz
45min
Gazelle horns
1h
Coconut rice pudding with banana
50min
Semolina custard
20min
Yoghurt and white chocolate ganache (Mark Best)
5h 30min