Versions compatibles
Zurich-style veal strips with potatoes
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 650 g veal scallopini, cut into strips (4 cm) (see Tips)
- 20 g cornflour
- 60 g soy sauce
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 30 g olive oil
- 1 tbsp Meat stock paste (see Tips)
- 500 g water
- 800 g potatoes, peeled and cut into wedges
- 400 g button mushrooms, cut into thin slices (5 mm)
- 20 g tomato paste
- 100 g sour cream (see Tips)
- 1 tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 tsp Worcestershire sauce (optionnel)
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2255 kJ / 536.8 kcal
- Protides
- 33.6 g
- Glucides
- 37 g
- Lipides
- 26.9 g
- Graisses saturées
- 12.6 g
- Fibre
- 6.5 g
- Sodium
- 2748.8 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Beef goulash with dumplings
1 Std. 45 Min
Pork fillet with mustard
35 Min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35 Min
Chicken with creamy vegetable sauce
35 Min
Swedish meatballs with gravy
30 min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1 godz. 10 min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45min
Turkey meatballs in dill sauce
1h 30min
Cabbage rolls
1 Std. 50 Min
Hungarian goulash
1h 30min
Hunters' stew
1 Std.
Chicken and mushroom lasagne
1h 55min