Appareils et accessoires
Stuffed Parathas
Prép. 45min
Total 1h 20min
6 pieces
Ingrédients
Dough
-
water140 g
-
300 g bread flour, (made up of 150 g white and 150 g wholemeal bread flours)chapati flour300 g
-
ghee30 g
-
vegetable oil plus extra for greasing15 g
-
fine sea salt1 tsp
Potato Filling
-
fresh coriander leaves10 g
-
onions halved50 g
-
garlic clove1
-
fresh green chillies halved, deseeded if desired, to taste1 - 2
-
ghee plus extra for frying20 g
-
cumin seeds¼ tsp
-
amchoor (mango powder)1 tsp
-
potatoes peeled, diced (1 cm)150 g
-
water80 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 piece
Protides
6.2 g
Calories
1211 kJ /
289 kcal
Lipides
11.5 g
Glucides
40.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
A Taste of India
72 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Kheer with Dark Chocolate Topping
2h 50min
Tarka Dal
9h 5min
Carrot halwa
1h 5min
Rajma (kidney bean curry)
45min
Cauliflower Stuffed Parathas
45min
Puri
35min
Chapatis
1h 30min
Nadan Mutta (Egg Curry)
50min
Chana Masala
45min
Dal Makhani
9h 30min
Masala Chai
15min
Aloo Gobi (Bombay Potatoes with Cauliflower)
50min