Appareils et accessoires
Leftover Vegetable Stock
Prép. 10min
Total 50min
3 jars
Ingrédients
-
mixed vegetables or vegetable trimmings (e.g. carrot peels, celery, see tip), cut in pieces400 g
-
onion with peel, quartered1
-
fresh mushrooms50 g
-
garlic cloves with peels2
-
dried bay leaves2
-
whole allspice berries4
-
black peppercorns10
-
fresh thyme2 sprigs
-
fresh rosemary2 sprigs
-
water1500 g
-
salt2 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 jar
Sodium
1635 mg
Protides
3 g
Calories
392 kJ /
94 kcal
Lipides
1 g
Fibre
5.3 g
Graisses saturées
0.3 g
Glucides
21 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Go Green, Feel Good
71 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Rainbow Sandwich
40min
Sweet Cucumber Pickles
48h 20min
Padrón Pepper Pesto
4h 15min
Basic Chicken Stock
1h 10min
Steamed Peas and Sweetcorn
15min
Steamed Potato and Butternut Squash Pieces
25min
Versatile Smooth Soup
45min
Whisked Egg Whites
5min
Nut and Seed Butter
10min
Smoked Haddock, Asparagus and Soft-boiled Egg on Toast
35min
Rich Tomato Sauce
30min
Tarte Tatin
1h