Appareils et accessoires
Leftover Vegetable Stock
Prép. 10min
Total 50min
3 jars
Ingrédients
-
mixed vegetables or vegetable trimmings (e.g. carrot peels, celery, see tip), cut in pieces400 g
-
onion with peel, quartered1
-
fresh mushrooms50 g
-
garlic cloves with peels2
-
dried bay leaves2
-
whole allspice berries4
-
black peppercorns10
-
fresh thyme2 sprigs
-
fresh rosemary2 sprigs
-
water1500 g
-
salt2 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 jar
Sodium
1635 mg
Protides
3 g
Calories
392 kJ /
94 kcal
Lipides
1 g
Fibre
5.3 g
Graisses saturées
0.3 g
Glucides
21 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Go Green, Feel Good
71 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Leek and Potato Soup
40min
Soft Carrot Tortilla Chips with Guacamole (TM5)
1h
Oven Baked Vegetable Crisps
1h 45min
Chocolate Fondant with Brandy Anglaise Foam
1h
Mashed Potatoes (Peeler)
30min
Roasted Cauliflower Houmous
30min
Sous-vide Miso Aubergine
40min
Oat Milk
1h 10min
Steamed Leeks
25min
Tomato sauce
40min
Best Basic Houmous
5min
Creamy Mushroom Truffle Soup
50min