Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad

Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad

4.6 42 évaluations
Prép. 35min
Total 7h 20min
4 portions

Ingrédients

Piri Piri Chicken
  • garlic cloves
    3
  • fresh red chillies stems removed, halved
    4
  • dried bird's eye chillies to taste
    2 - 4
  • smoked paprika
    ½ Tbsp
  • coarse sea salt
    1 tsp
  • dried oregano
    ½ tsp
  • olive oil
    100 g
  • red wine vinegar
    50 g
  • uncooked, whole chicken spatchcocked (see tip)
    1500 g
Vegetable Salad
  • mixed vegetables cut in pieces (5-6 cm), (e.g. celeriac, broccoli, carrots, peppers)
    500 g
  • mayonnaise
    100 g
  • fine sea salt to taste
    1 tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • Dijon mustard
    1 ½ Tbsp

Niveau

moyen


Infos nut. par 1 portion

Protides 44 g
Calories 3317 kJ / 792 kcal
Lipides 66 g
Fibre 4.1 g
Glucides 7 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...