Appareils et accessoires
Gluten free sticky date puddings
Prép. 10min
Total 1h 5min
12 portions
Ingrédients
Sticky date puddings
-
unsalted butter plus extra for greasing100 g
-
raw almonds370 g
-
pitted dates270 g
-
water80 g
-
bicarbonate of soda1 ½ tsp
-
honey140 g
-
eggs3
-
Greek yoghurt70 g
Caramel sauce
-
pouring (whipping) cream250 g
-
brown sugar140 g
-
unsalted butter cut into cubes100 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
pecan nuts for decorating (optional)12
-
ice cream for serving (optional)
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
208.7 mg
Protides
11 g
Calories
2598 kJ /
618.5 kcal
Lipides
44.4 g
Fibre
5.7 g
Graisses saturées
17.7 g
Glucides
45.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Good food, gluten free
94 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Custard
10min
Beetroot salad
10min
Chocolate self-saucing pudding
50min
Berry and red wine trifle
4h 50min
Gluten free hot cross buns
3h 25min
Chunky choc nut brownie
35min
Gluten free sausage rolls
2h 5min
Gluten free ANZAC biscuits
45min
Simple gluten free herb gravy
20min
Orange and almond cake
2h 20min
Banana, walnut and date loaf (Skinnymixers)
55min
Lemon or lime butter
15min