Appareils et accessoires
Gluten free scones
Prép. 10min
Total 30min
8 portions
Ingrédients
-
blanched almonds80 g
-
rice flour (see Tips)140 g
-
potato starch80 g
-
arrowroot flour plus extra for dusting40 g
-
gluten free baking powder (see Tips)2 tsp
-
salt1 pinch
-
unsalted butter cut into pieces, plus extra to serve80 g
-
egg yolk1
-
full cream milk plus extra for glazing100 g
-
jam to serve
-
double cream to serve
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
169.6 mg
Protides
4.1 g
Calories
1214.1 kJ /
289 kcal
Lipides
17.3 g
Fibre
1.9 g
Graisses saturées
7.7 g
Glucides
28.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Good food, gluten free
94 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Lemon or lime butter
15min
Custard
10min
Chicken velouté meal
40min
Butter chicken
55min
Apple cake
1h
Béchamel sauce
20min
Buttercream icing
10min
Gluten free birthday sponge cake
1h 10min
Gluten free shortcrust pastry
1h 40min
Chunky choc nut brownie
35min
Gluten free sausage rolls
2h 5min
Gluten free pasta
50min