Appareils et accessoires
Gluten free scones
Prép. 10min
Total 30min
8 portions
Ingrédients
-
blanched almonds80 g
-
rice flour (see Tips)140 g
-
potato starch80 g
-
arrowroot flour plus extra for dusting40 g
-
gluten free baking powder (see Tips)2 tsp
-
salt1 pinch
-
unsalted butter cut into pieces, plus extra to serve80 g
-
egg yolk1
-
full cream milk plus extra for glazing100 g
-
jam to serve
-
double cream to serve
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
169.6 mg
Protides
4.1 g
Calories
1214.1 kJ /
289 kcal
Lipides
17.3 g
Fibre
1.9 g
Graisses saturées
7.7 g
Glucides
28.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Good food, gluten free
94 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Custard
10min
Buttercream icing
10min
Rice crackers
55min
Berry and red wine trifle
4h 50min
Gluten free shortcrust pastry
1h 40min
Gluten free hot cross buns
3h 25min
Chunky choc nut brownie
35min
Coconut coffee crunch
24h 20min
Gluten free pasta
50min
Gluten free shortbread
1h 20min
Gluten free birthday sponge cake
1h 10min
Basic bread
1h 35min