Gluten free scones
TM6 TM5 TM31

Gluten free scones

3.0 ( 22 évaluations )

Ingrédients

  • 80 g blanched almonds
  • 140 g rice flour (see Tips)
  • 80 g potato starch
  • 40 g arrowroot flour plus extra for dusting
  • 2 tsp gluten free baking powder (see Tips)
  • 1 pinch salt
  • 80 g unsalted butter cut into pieces, plus extra to serve
  • 1 egg yolk
  • 100 g full cream milk plus extra for glazing
  • jam to serve
  • double cream to serve

Infos nut.
par 1 portion
Calories
289 kcal / 1214.1 kJ
Protides
4.1 g
Lipides
17.3 g
Glucides
28.9 g
Fibre
1.9 g
Graisses saturées
7.7 g
Sodium
169.6 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives